Perusahaan kertas poto JOJO mangrupikeun produksi propésional sareng penjualan kertas poto inkjet, tinta sareng kertas transfer termal suplai percetakan digital sareng séri perusahaan bertéknologi tinggi. Perusahaan parantos maju ngimpor alat sareng instrumen, kalayan rupa-rupa rékayasa tingkat tinggi propésional jeung tanaga téknis

  • JOJO TWO FACE GLOSSY PHOTO PAPER

    JOJO DUA PELAJAR PHOTO PAPER

    Ngaran barang: Dua rupa paer poto herang
    Ukuran:A4 (210 * 297mm) A3 (420 * 297mm)
    Beurat:120g / ㎡ 140g / ㎡ 160g / ㎡ 180g / ㎡ 200g / ㎡ 230g / ㎡ 260g / ㎡ 300g / ㎡
    Paking:Kantong warna. panutup warna. kotak warna
    Ngadukung tinta:Mangsi pewarna sareng mangsi pigmén
    Printer anu cocog:Epson, printer warna mangsi jet kanon
    Daptar ka:Daun ngamungkinkeun, ménu, teraskeun sareng kabutuhan personal anu dipersonalisasi